Sebelum pasang langsir di rumah, suasana dalaman rumah agak terbuka dan rasa terdedah kepada pandangan luar. Cahaya yang terlalu terang sering masuk dengan bebas, sebabkan ruangan terasa panas dan kurang selesa. Selain itu, privasi ahli dalam rumah juga terjejas kerana orang luar boleh melihat ke dalam rumah dengan mudah. Jom Ai Curtain tunjuk keadaan rumah pelanggan kami sebelum dan selepas pasang langsir.

Setelah pasang langsir, suasana dalam rumah berubah secara drastik. Ruangan dalam rumah menjadi lebih selesa dan terasa lebih privasi. Cahaya matahari yang terlalu terang dapat dikawal dengan lebih baik, suhu di dalam rumah jadi lebih sejuk dan nyaman. Selain itu, pemilik rumah juga merasa lebih tenang dan aman kerana mereka kembali mendapat privasi dengan pasang langsir yang menutup tingkap dengan baik.

sebelum dan selepas pasang langsir

Kesan positif selepas pasang langsir adalah rasa teduh dari sinar matahari secara langsung, ruangan menjadi lebih sejuk dan nyaman untuk sebarang aktiviti. Selain itu, langsir juga menambah nilai estetik kepada hiasan dalaman rumah, memberi sentuhan yang lebih elegan dan menarik kepada ruangan.

sebelum dan selepas pasang langsir

Apakah Kebaikan Selepas Pasang Langsir?

Salah satu manfaat yang anda dapat sebagai tuan rumah selepas pasang langsir adalah jimat tenaga elektrik. Dengan mengurangkan penggunaan pendingin udara atau kipas angin kerana ruangan menjadi lebih sejuk secara semulajadi, anda dapat kurang kos elektrik bulanan. Selain itu, pasang langsir juga dapat bantu lindung perabot dan hiasan dalaman rumah dari rosak akibat pancaran sinar UV matahari, yang boleh panjangkan jangka hayat perabot dan jimatkan kos baik pulih.

sebelum dan selepas pasang langsir

Kesimpulannya, pengalaman pasang langsir di rumah setiap pelanggan Ai Curtains adalah sangat positif. Selain memberi keselesaan fizikal dan emosi kepada  isi rumah, pasang langsir juga memberikan kebaikan praktikal seperti jimat tenaga dan melindungi harta benda dalam rumah. Ini adalah langkah yang bijak dan penting bagi meningkatkan keselesaan dan kelestarian rumah anda dalam jangka masa panjang. Ianya nampak sangat berbeza antara sebelum dan selepas pasang langsir.

Jika anda perlu khidmat hiasan dalaman tentang langsir ,bidai, kertas dinding dan kemasan lantai, boleh terus hubungi wakil Ai Curtains. Kami akan bantu anda realisasikan konsep rumah idaman yang anda mahukan. Boleh datang ke showroom kami di Setia Alam dan Denai Alam.

Baca juga tentang:-

Dekorasi Pink : Menjiwai Konsep Barbie Wonderland

Leave A Comment