Triple shade blinds merupakan gabungan Venetian Blind, zebra blind dan langsir, reka bentuk yang benar-benar unik yang menampilkan selat fabrik yang digantung di antara dua muka fabrik tipis untuk kawalan cahaya dan privasi sepenuhnya.

Kelebihan triple shade blinds ini ialah lorek boleh dibuka untuk pandangan lembut (soft view) , ditutup untuk privasi lengkap atau dicondongkan untuk kawalan cahaya yang fleksibel. Ia tahan lama dan mudah dibersihkan kerana menggunakan fabrik antistatik.

Untuk waktu siang, ianya boleh dilaras sepenuhnya agar pencahayaan terus masuk ke dalam ruang kamar sekaligus menjimatkan penggunaan elektrik juga.

Ianya menyediakan fungsi dua bidai dalam satu teduhan. Privasi siang hari dicapai dengan dua bahagian muka yang boleh dicondongkan untuk mengawal tahap cahaya dan haba yang memasuki rumah anda, serta mengekalkan pandangan anda ke luar. Sudut slat ‘S’ yang unik untuk melembutkan dan meresap cahaya di sekeliling bilik yang melindungi perabot anda. Dua muka fabrik nipis yang unik memberikan pengurangan UV yang tinggi apabila bilah ditutup. Privasi pada waktu malam juga terjamin apabila ditutup sepenuhnya.

Kami di Ai Curtains juga menyediakan servis pemasangan bidai custom mengikut ukuran tingkap dan pintu kediaman anda. Hubungi kami jika anda memerlukan khidmat pemasangan bidai dan sudah tentu memudahkan kerja pemasangan anda. Serahkan semuanya kepada team Ai Curtains.

Leave A Comment