Royal Scallop merupakan design langsir kategori evergreen dan menjadi pilihan bangsawan kini. Anda yang memiliki kediaman yang luas seperti banglo sangat digalakkan memasang langsir jenis Royal Scallop ini bagi menghasilkan gaya mewah dan membawa peribadi seorang bangsawan. Corak alunan yang disusun dan dipadankan dengan renda berbulu menjadikan ianya kelihatan “premium luxury”.

Lewat kini, ada beberapa pelanggan Ai Curtains yang dah mula menempah design langsir sebegini dan hasilnya yang super mewah menaikkan lagi seri kediaman. Royal scallop ini yang beralun dan kebiasaannya dipasang dalam istana, dan kini mula menjadi perhatian warga bangsawan juga.

Rona gold digabungkan dengan perabot biru cair melengkapkan palet warna menaikkan lagi keserian sesebuah ruang. Design sebegini jika dipasang untuk rumah berkeluasan bawah 1000 kaki persegi, mungkin akan nampak sedikit sempit keranan designnya yang meriah dengan lipatan. Berbeza pula jika di pasang di ruang yang luas.

royal scallop pilihan bangsawan

Menghiasi sudut bacaan dengan kemasan royal scallop berwarna hitam berenda keemasan juga menaikkan suasana. Namun langsir jenis ini amat sesuai untuk sesebuah ruang yang luas, jika ruang sempit mungkin suasana kamar akan nampak seperti berserabut dan sempit.

 

Penggunaan dan kesesuaian warna juga memainkan peranan penting seperti ruang makan ini, warna maroon disuaikan dengan perabot keemasan menambah lagi kemewahan sesebuah hiasan dalam rumah tersebut.

Bagi anda yang mempunyai rumah banglo, teres 2 tingkat dan ingin menghiasi kediaman bak istana diraja seperti ini, cepat-cepat hubungi Ai Curtains dan team kami akan bantu anda menyesuaikan warna langsir, wallpaper dan permaidani mengikut keperluan suasana dan konsep yang anda mahukan.

Kunjungi showroom Ai Curtains sekarang di Setia Alam dan boleh tengok sendiri bermacam design dan warna pilihan. Boleh merasai sendiri material kain yang kami sediakan.

 

Leave A Comment