Sesuai dengan istilah lama bertapak dalam industri langsir dan hiasan dalaman, sekali lagi Ai Curtains mendapat “cover story” daripada Sinar Plus, sebuah akhbar tempatan. Kredibiliti yang sangat Ai Curtains hargai. Cover kali ini, Puan Aida Haswani, pemilik Ai Curtains Home Furnishing Sdn Bhd berkongsi pengalaman dalam mendeko rumah tidak perlu kos yang banyak jika tahu susun imbang antara warna perabot dan susun atur perabot. Anda boleh baca artikel dari Sinar Plus.

Pastinya nak deko ruang tamu tak perlu banyak keluar wang. Hanya sedikit ilmu kita mampu jadikan ruang istirehat dalam rumah sesuatu yang amat bermakna. Puan Wani juga berkongsi tips-tips menarik tentang cara deko dengan jimat wang. Jangan lupa baca tau. Terima kasih kami ucapkan kepada wartawan Zaiton Manaf kerana sudi membawa nama Ai Curtains untuk “cover story” daripada Sinar Plus

Penghargaan kali ke-2 pula, akhbar Sinar plus juga mengeluarkan artikel di sisipan akhbar dengan tajuk “Menghidupkan Ruang Tamu”

"Cover Story" Daripada Sinar Plus

Untuk anda yang masih rasa tiada masa untuk mendeko ruang tamu atau menjahit langsir sendiri, boleh terus kunjungi show room Ai Curtains yang terdapat di 2 cawangan iaitu di Deman Alam dan Setia Alam. Berunding dengan tim Ai Curtain untuk dapatkan konsep yang anda mahukan dan tim kami akan beri cadangan dari segi pemilihan fabrik dan warna yang sesuai. Oh ya, kami di sini bukan sahaja memberi servis jahit dan pasang langsir tau. Kami juga sediakan servis pemasangan wall paper, lantai, carpet pejabat dan surau dan servis dobi langsir.

Jika anda perlu khidmat hiasan dalaman tentang langsir ,bidai, wall paper dan kemasan flooring, boleh terus hubungi wakil Ai Curtains. Kami akan bantu anda realisasikan konsep rumah idaman seperti yang anda mahukan. Boleh datang ke showroom kami di Setia Alam dan Denai Alam.

Baca juga tentang :-

Teknik Gantung Langsir Agar tampak Luas

Leave A Comment