Ai Curtains melebarkan sayap dengan pembukaan showroom langsir yang ke-2 Ai Curtains di Denai Alam. Bermula dengan Ibu Pejabat dan kilang di Setia Alam, kini kami menunaikan janji yang sangat dinantikan oleh penduduk tempatan dan peminat hiasan dalaman. Dengan menggabungkan keunikan dan kecanggihan teknologi dalam rekaan langsir dan hiasan dalaman, showroom ini menjanjikan pengalaman kepuasan pelanggan yang unik dan memuaskan. Showroom di Denai Alam berhadapan Starbuck Denai Alam. Kedai langsir Denai alam ini menjadi tumpuan kerana tempatnya yang terletak betul-betul berhadapan Starbuck Denai Alam dan mudah di cari.

Kedai Langsir Denai Alam

1. Rekaan Inovatif

Ai Curtains dikenali dengan rekaan inovatif mereka yang menggabungkan unsur-unsur moden dan klasik mengikut kehendak design pelanggan. Showroom ini mempamerkan pelbagai pilihan langsir yang dirancang dengan teliti untuk memenuhi citarasa pelanggan dari pelbagai lapisan masyarakat.

2. Pengalaman Pengguna untuk Kedai langsir Ai Curtains ,Denai Alam

Pembukaan showroom ini tidak hanya memberikan peluang untuk melihat secara dekat produk-produk Ai Curtains, tetapi juga merangkumi pengalaman pengguna yang menyeluruh. Dengan ruang pameran interaktif, pengunjung dapat merasai kualiti langsir, merasai sendiri suasana berada di dalam kamar yang tenang dan harmoni, dan mendapatkan nasihat pakar dalam pemilihan langsir yang sesuai.

3. Khidmat Pelanggan

Showroom ini menekankan kepada khidmat pelanggan yang terbaik. Kakitangan yang berpengalaman dan mesra sedia membantu pelanggan dalam membuat keputusan yang bijak berkaitan dengan pilihan langsir mereka. Sesi konsultasi peribadi disediakan untuk memastikan setiap pelanggan mendapat penyelesaian yang tepat.

4. Promosi dan Diskaun

Sempena pembukaan showroom, Ai Curtains menawarkan pelbagai promosi dan diskaun menarik kepada pengunjung yang walk-in ke sini. Ini termasuklah harga istimewa untuk pembelian langsir dan bidai atau barang hiasan dalaman untuk keseluruhan rumah, memberikan nilai tambah kepada pelanggan yang mengunjungi showroom.

5. Gaya Hidup dan Inspirasi Dalaman

Selain daripada produk langsir, showroom ini juga menawarkan inspirasi dalaman seperti wallpaper, flooring, perabot, set permaidani, blinds untuk memperindah rumah. Pameran gaya hidup mencakupkan penggunaan langsir dalam pelbagai persekitaran rumah, memberikan pelanggan idea-idea segar untuk mengubahsuai ruang mereka.

Pembukaan showroom langsir Ai Curtains di Denai Alam bukan sekadar acara memperkenalkan produk, tetapi satu pengalaman menyeluruh yang menyuntik inspirasi dan kemudahan kepada pelanggan. Dengan gabungan teknologi pintar, rekaan inovatif, dan komitmen kepada khidmat pelanggan, showroom ini menjadi destinasi utama bagi mereka yang mencari penyelesaian langsir yang moden dan berkualiti tinggi.

Sentuhan indah hiasan dalaman untuk cawangan Denai Alam merupakan sentuhan peribadi dari pemilik Ai Curtains sendiri iaitu Puan Aida Haswani. Kepakaran beliau dalam bidang hiasan dalaman dan pembuatan langsir khasnya memang tidak dapat dinafikan lagi.

Jika anda perlukan khidmat cucian langsir, hiasan dalaman mengenai langsir ,bidai, wallpaper dan kemasan flooring, boleh terus hubungi wakil Ai Curtains. Kami akan membantu anda merealisasikan konsep rumah idaman sebagaimana yang anda mahukan. Boleh kunjungi showroom kami di Setia Alam dan Denai Alam.
Cawangan Denai Alam beralamat di G, No 9 Jln. Elektron, U16/G, Sek. U16, Denai Alam, 40160 Shah Alam, Selangor.

Baca juga mengenai :-

Servis Cuci Langsir

Leave A Comment