Ai Curtains menyediakan langsir secara “custom made” dan pelanggan kami amat berpuas hati dengan servis kami sejak 20 tahun yang lalu. Setiap pemilik rumah perlu tahu bahawa kunci untuk mencari langsir yang sempurna untuk rumah anda adalah dalam memilih penyedia langsir terbaik. Pasukan yang baik dapat mengimbangi citarasa unik anda dengan apa yang ditawarkan untuk membantu anda menghasilkan reka bentuk langsir yang sesuai dengan keperluan anda. Ai Curtains adalah tempat untuk mendapatkan langsir bergaya dan elegan yang terbaik!

Inilah sebabnya Ai Curtain ialah tempat terbaik untuk membeli langsir anda.

1. Ai Curtain mempunyai team yang kukuh dan berkepakaran dalam menjahit langsir yang berkualiti.

Selepas lebih 20 tahun beroperasi dalam menyediakan langsir, pasukan kami mengetahui lebih tepat apa yang terbaik untuk pelanggan, mengikut citarasa dan peringkat umur pelanggan sesuai dengan rekaan dalaman yang mereka mahukan.Kepakaran team kami dalam mengukur dan menjahit langsir merupakan salah satu komponen utama dalam menghasilkan langsir yang berkualiti disertai dengan pemilihan fabrik yang sesuai untuk setiap panel. Fabrik langsir yang kami gunakan juga amat berkualiti dan tahan lama.

 

2. Ai Curtain memberi sepenuhnya komitmen dan bantuan dari segi pengiraan ukuran langsir,pemilihan fabrik dan warna yang sesuai mengikut tema di kediaman apabila anda mengunjungi ke Showroom kami.Padanan yang betul dapat menaikkan seri sesenuah aurat hartanah.

Dalam sesi bertemu pelanggan, atau ketika anda mengunjungi showroom kami, perunding berpengalaman kami akan membantu anda menyelesaikan keseluruhan proses membuat langsir. Kami komited melakukan dari mula sehingga siap proses pemasangan langsir sama ada untuk pemilik rumah, pereka hiasan dalaman mahupun pemilik perniagaan.Setiap jenis pelanggan membawa idea baharu ke dunia langsir.

Kami mengendalikan semua aspek pembuatan langsir, daripada logistik perancangan kepada sumber fabrik berkualiti seterusnya kepada jahitan dan pemasangan di kediaman anda. Apa yang anda perlu lakukan adalah beritahu kami konsep yang anda mahukan dan bila anda mahukan.

Jika anda lebih suka perundingan dalam talian, hanya whatsapp kami pada waktu perniagaan kami (Isnin-Jumaat, 8.30 pagi-6.00 petang dan Sabtu,8.30 pagi-3.00 petang). Teruskan membaca untuk mengetahui semua maklumat hubungan kami di penghujung artikel.

Pelanggan amat dialu-alukan ke bilik pameran kami di Denai Alam untuk perundingan percuma. Perunding kami pakar dalam perkara yang mereka lakukan dan tidak sabar-sabar untuk membimbing anda melalui proses penyesuaian langsir di kediaman peribadi anda.

3. Ai Curtain memberikan langsir yang mewah, bergaya dan elegan yang sesuai dengan pilihan pelanggan kami.

Selain menepati masa menyiapkan tempahan pelanggan, kami juga menyediakan pelbagai warna, corak dan tekstur fabrik. Bukan sahaja langsir, malah blind dan wallpaper juga menjadi keutamaan dalam mencantikkan kediaman anda. Bilik pameran kami menempatkan lebih 3000 pilihan fabrik untuk dipilih oleh pelanggan kami.

Walaubagaimanapun, semasa berkerjasama dengan pelanggan kami, perunding kami akan sentisa memberikan idea terbaik mengikut konsep yang pelanggan mahukan.Kami mempersembahkan pilihan kami melalui koleksi susun atur khas yang membolehkan anda memilih berdasarkan suasana dan penampilan yang anda inginkan.Semasa fasa perundingan ini, kami menggunakannya sebagai peluang untuk mendidik pelanggan kami tentang cara merancang langsir mereka agar sepadan dengan perabot bilik dan warna dinding mereka.

Padanan warna langsir yang betul dengan perabot dan warna dinding membuatkan kediaman anda lebih mewah dan minimalis. Itulah kepakaran yang Ai Curtain bawakan bagi merealisasikan rumah impian anda.

4. Pasukan AI Curtains mematuhi SOP yang ketat apabila memasuki rumah anda.

Kami mengambil langkah berjaga-jaga khas apabila memasuki rumah pelanggan kami. Selaras dengan prosedur pemulihan COVID-19 Malaysia, kami memastikan semua ahli pasukan kami diberi vaksin dan dilatih sepenuhnya untuk memasuki rumah tanpa meletakkan pelanggan dalam risiko. Pasukan kami dihantar keluar dengan topeng muka, pakaian seragam dan alatan yang betul semasa di tapak. Kami memastikan pasukan kami memastikan diri mereka dibersihkan dengan betul dan diperiksa suhusebelum memasuki rumah.

Selain daripada amalan kebersihan yang ketat, kami juga memberi perhatian khusus tentang cara kami menyediakan kawasan kerja kami untuk melindungi lantai, dinding dan perabot rumah. Sebaik sahaja kami selesai dengan perkhimatan kami, kami memberi ruang pembersihan menyeluruh  sebelum bergerak.  Kami juga mengambil peluang untuk mengajar pemilik rumah beberapa cara mereka boleh menggantung langsir mereka pada akhir perkhidmatan kami.

5. Pilihan artis dan orang kenamaan di Malaysia

Terserlah dengan penyampaian langsir yang kemas, elegan dan mampu milik, kami menjadi pilihan utama artis-artis dan usahawan terkemuka di Malaysia.

Masih tidak PASTI?, Inilah yang pelanggan kami berikan 5 bintang bagi perkhidmatan yang telah kami sediakan. Jika anda pemilik rumah baru, atau hanya orang yang mencari set langsir baru yang bagus untuk rumah anda, anda telah berjumpa penyedia langsir yang betul . Kami mempunyai rekod prestasi yang baik dan terbukti dalam memberikan perkhidmatan terbaik untuk semua pelanggan.

Inginkan perundingan tentang perancangan awal pemilihan langsir rumah anda? Hubungi wakil perunding kami DI SINI  

atau  terus ke showroom kami di Denai Alam.

 

 

Leave A Comment