“Perhiasan tingkap tidak hanya berfungsi sebagai elemen penting dalam hiasan dalaman ,malahan ia juga memainkan peranan dalam meningkatkan gaya peribadi dan kualiti hidup”.

 

JENIS BIDAI

WOOD BLINDS

Bidai kayu memang sangat sesuai dijadikan benteng dari masuknya air hujan.Terdapat dalam pelbagai saiz untuk pilihan anda. Diperbuat dari kayu meranti yang berkualiti tinggi.Produk tahan panas dan hujan. Mudah dikendalikan dan dipasang (DIY). Sangat sesuai untuk semua jenis kediaman.

 

SILHOUETTE BLINDS

Bayang-bayang kejuruteraan yang cemerlang ini mempunyai bilah berbentuk S yang lembut dan boleh laras yang kelihatan terapung di antara dua kain semata-mata. Hanya condongkan bor untuk mencapai tahap cahaya dan privasi yang anda kehendaki.

Shadings silhouette menyebar cahaya masuk yang kuat dan mencipta cahaya lembut di rumah anda. Sarung belakang putih mengaburkan pandangan ke rumah anda, memberikan privasi siang hari.

Sama seperti pelindung matahari melindungi kulit anda dari sinaran ultraviolet (UV) yang merosakkan matahari, Shading Silhouette membantu melindungi bahagian dalam bilik anda dan menambah umur harta benda anda. Bergantung kepada pilihan fabrik anda, shadings boleh menapis sehingga 88% sinaran berbahaya matahari.

ZEBRA BLINDS

Tirai zebra adalah reka bentuk pintar yang memberikan anda gaya dan kawalan cahaya dalam satu sistem dengan pelbagai fabrik untuk memenuhi semua selera, inovasi ini akan menjadi iri terhadap jiran anda. Jadilah  berani dan bergaya memaksimumkan privasi dan cahaya semula jadi.

ROMAN BLINDS

Pilihan paling popular jika berbicara mengenai bidai untuk hiasan dalaman. Boleh diperbuat dari apa sahaja fabrik mengikut kehendak anda termasuk fabrik yang digunakan untuk langsir. Kemas dan teratur.

ROLLER BLINDS

Menggunakan fabrik keras yang boleh digulung keatas untuk pembukaan. Kini hadir bermotor atau manual menggunakan tali bermanik pada penghujungnya.

VENETIAN BLINDS

elalunya diperbuat dari kayu untuk kegunaan luar dan dalam atau aluminium. Ia dibina melintang dan boleh ditarik ke atas atau dicondongkan mengikut kesesuaian laras cahaya yang dikehendaki.

Jika anda perlukan khidmat dan konsutasi percuma tentang dekorasi yang anda idamkan, kami di Ai Curtains sedia membantu. Dapatkan juga blinds, wallpaperdan permaidani untuk hiasan dalaman kediaman mewah anda dengan harga mengikut bajet tetapi dekorasi mewah.